514-591-9250
charlie@iaco-vino.ca
514-591-9250
charlie@iaco-vino.ca
  • HOME
  • PRODUITS PAR PRODUCTEUR
    • ARTISTA AMARO
    • DREAM WHISKY
    • ALESSANDRO RIVETTO
    • BODEGAS LAMBUENA
    • BODEGAS VERDEAL
    • BRAMANTE RODOLFO COSIMI
    • CASCINA CIUCHÉ
    • DOMODIMONTI NATURAL WINE
    • MENICUCCI FIRENZE 1689
    • MENHIR MARANGELLI
    • MIQUEL PONS
    • PODERE DEL VISCIOLO
    • POSSENTE
    • TENIMENTI CIVA
    • TRE GEMME
    • VENTURINI
    • VILLA CALCINAIA
    • VILLA FOLINI
  • LISTE DES PRODUITS
  • COMMANDER
  • WINE CLUB DE VIN
  • DOMAINES
    • PRODUCTEURS
    • PRODUCERS
  • QUI SOMMES-NOUS
    • QUI SOMMES-NOUS
    • ABOUT US
  • CONTACT
  • More
    • HOME
    • PRODUITS PAR PRODUCTEUR
      • ARTISTA AMARO
      • DREAM WHISKY
      • ALESSANDRO RIVETTO
      • BODEGAS LAMBUENA
      • BODEGAS VERDEAL
      • BRAMANTE RODOLFO COSIMI
      • CASCINA CIUCHÉ
      • DOMODIMONTI NATURAL WINE
      • MENICUCCI FIRENZE 1689
      • MENHIR MARANGELLI
      • MIQUEL PONS
      • PODERE DEL VISCIOLO
      • POSSENTE
      • TENIMENTI CIVA
      • TRE GEMME
      • VENTURINI
      • VILLA CALCINAIA
      • VILLA FOLINI
    • LISTE DES PRODUITS
    • COMMANDER
    • WINE CLUB DE VIN
    • DOMAINES
      • PRODUCTEURS
      • PRODUCERS
    • QUI SOMMES-NOUS
      • QUI SOMMES-NOUS
      • ABOUT US
    • CONTACT

  • HOME
  • PRODUITS PAR PRODUCTEUR
    • ARTISTA AMARO
    • DREAM WHISKY
    • ALESSANDRO RIVETTO
    • BODEGAS LAMBUENA
    • BODEGAS VERDEAL
    • BRAMANTE RODOLFO COSIMI
    • CASCINA CIUCHÉ
    • DOMODIMONTI NATURAL WINE
    • MENICUCCI FIRENZE 1689
    • MENHIR MARANGELLI
    • MIQUEL PONS
    • PODERE DEL VISCIOLO
    • POSSENTE
    • TENIMENTI CIVA
    • TRE GEMME
    • VENTURINI
    • VILLA CALCINAIA
    • VILLA FOLINI
  • LISTE DES PRODUITS
  • COMMANDER
  • WINE CLUB DE VIN
  • DOMAINES
    • PRODUCTEURS
    • PRODUCERS
  • QUI SOMMES-NOUS
    • QUI SOMMES-NOUS
    • ABOUT US
  • CONTACT

cascina ciuché - sauvignon

Grape Varieties:

Sauvignon

Area of Production:

Valcioccaro, Costigliole d'Asti, Piedmont

Alcohol Content:

13%

Serving Temperature:

10 -12° C

Harvest & Vinification:

Soft pressing of the grapes, maceration and fermentation on the skins from which the must is separated after 24 hours.

Colour:

Straw yellow colour with subtle greenish highlights

Bouquet and Palate:

The nose opens with a beautiful fruity and citrus aroma. The mouth is fresh and full-bodied, consistent with the smell and long-lasting. 

Food Pairing:

Excellent with all fish and vegetarian dishes.

cascina ciuché - barbera d'asti docg giulia

Grape Varieties:

Barbera

Area of Production:

Valcioccaro, Costigliole d'Asti, Piedmont

Alcohol Content:

14.5%

Serving Temperature:

16 -18° C

Harvest & Vinification:

Soft pressing of the grapes, maceration and fermentation on the skins with frequent and delicate replensihment

Colour:

Ruby red colour

Bouquet and Palate:

Intense characteristic aroma - intense and vinous bouquet, persistent of spicy notes. Ideal daily wine during meals. 

Food Pairing:

Excellent with typicial Piemonte cuisine.

Copyright © 2018  Iaco-Vino Wine & Spirits 

All Rights Reserved.                                           



Powered by